Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Πώς περιμένω αυτή την Κυριακή... (;)

https://www.youtube.com/watch?v=tEzcJc_7FAw

''Πως περιμένω αυτή την Κυριάκη'',αναφέρει το παραπάνω τραγούδι των Bootstroke.
Και λέγοντας Κυριακή εννοεί όλα αυτά τα συννεφιασμένα ή ηλιόλουστα,κρύα ή πολύ ζεστά μεσημέρια που όλοι μας έχουμε περάσει στα τσιμέντα της Ριζούπολης είτε σε κάποια θύρα φιλοξενούμενων,περιμένωντας με αγωνία να βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι μάγκες με τη γαλανολεύκη τη ριγωτή τη φανέλα.
Ασχέτως του αν η φετινή χρονιά ήταν από τις χειρότερες των τελευταίων ετών (θα ήταν άσκοπο να αναλύσουμε το πως και το γιατί),αλήθεια πόσες Κυριακές έχουμε δει τον Απόλλωνα φέτος;
Ειλικρινά φέτος έχει παραγίνει το κακό.!
Τετάρτη,Παρασκευή,Δευτέρα είναι η συνήθεις ημέρες αγωνιστικής της φετινής περιόδου για την ομάδα μας ελέω των τηλεοπτικών!
Τα πάντα στον βωμο της ''τηλεθέασης'' (εδώ γελάμε),της κονόμας (ξανα γελάμε) και της ''προάσπισης-προώθησης'' του αθλήματος-προιόντως.
Και με τις ομάδες άβουλες και σύμφωνες σε όλο αυτό το παραμυθάκι μόνο και μόνο για ένα ξεροκόμματο από την πίττα που θα τους πετάξουν,προσπαθώντας έτσι να κλείσουν οικονομικές τρύπες.
Και μέσα σε όλον αυτό τον χαμό αυτοί που την πληρώνουν είναι οι αγνοί οπαδοί-φίλαθλοι που αφήνουν τις δουλείες τους,εν μέσω κρίσης με τον κίνδυνο ότι μπορεί να τους απολύσουν,τρέχωντας στο γήπεδο να δουν την αρρώστεια τους.
Κι εδώ μπαίνουν τα εξής ερωτήματα:
''Ως πότε θα παίζουν μαζί μας;''
''Δηλαδή επειδή δεν είμαστε οπαδοί των θεωρητικά μεγάλων ομάδων των κέντρων,θα μας συμπεριφέρεστε λες και είμαστε τίποτα σκουπίδια ή ζητιάνοι;''ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου