Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

BASSO RANGO: «Θέλουμε ένα πραγματικό ηγέτη για τον Απόλλωνα»Ως μέλη των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα και ως κύριοι εκφραστές της νεολαίας της κερκίδας αισθανόμαστε την υποχρέωση να μιλήσουμε για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες στη αγαπημένη μας ομάδα.
Αρχικά τονίζουμε ότι η ευθύνη για την αγωνιστική κατάσταση καταλογίζεται στη διοίκηση και στις σπασμωδικές επιλογές που κάνει κατά καιρούς. Ακόμα η ανευθυνότητα της και η προχειρότητα στις δράσεις, την καθιστά ακατάλληλη για τον Απόλλωνα.
Εν συνέχεια θα θέλαμε να αναφερθούμε στις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθεια για δυσφήμιση της ομάδας μας. Ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχουν οι διοικούντες της ΠΑΕ, ο οποίοι με τις επιλογές τους δίνουν τροφή σε όλους αυτούς να μας πολεμάνε και να μας πετάνε άδικα λάσπη. Ανεξάρτητα όμως από αυτό δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση κριτική από τον συγκεκριμένο «κύριο».
Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας, καταγγέλλοντας την επίθεση της διοίκησης στα μέλη της «Αναγέννησης» που έγινε μέσω της τελευταίας ανακοίνωσης της ΠΑΕ.
Δηλώνουμε ότι όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί θα μείνουμε ενωμένοι απέναντι σε όποιον επιδιώκει το κακό του Απόλλωνα. Τέλος μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ περί αποχώρησης και παραχώρησης των μετοχών, καλούμε τους ίδιους να μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο της ομάδας.
Άποψη μας είναι ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται κάποιον που θα παλεύει για το καλό της ομάδας , να ενώνει και να συσπειρώνει τον κόσμο. Ο Απόλλων χρειάζεται έναν ηγέτη, να βάλει το συμφέρων της ομάδας πάνω από όλους. Να συγκρουστεί με αυτούς που πολεμάνε τον σύλλογο και ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου